Bitcoin Journaal #18: Gaming en Bitcoin, BTC Futures en een nieuw Proof of Work protocol

Bitcoin Journaal #18: Gaming en Bitcoin, BTC Futures en een nieuw Proof of Work protocolBitcoin magazine voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de crypto wereld. Dit doen we middels verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consulant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden. Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op

In het Bitcoin Journaal bespreken we het nieuws van de afgelopen week. Dit is Bitcoin only nieuws. In de [SPECIAL] editie praten we met grote namen uit de wereld van Bitcoin over specifieke onderwerpen zoals privacy, trading en lightning network.

In Goedemorgen Bitcoin presenteren we het laatste nieuws. Met een video van enkele minuten ben jij weer op de hoogte van het nieuws van gisteren.

Support ons via de Brave Browser:

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram:

Descubre todo sobre el Bitcoin en nuestra sección de vídeos para BTC !
En criptovideo.com podrás encontrar vídeos sobre prácticamente todas las criptomonedas que existen.
Este vídeo no nos pertenece y queremos agradecer a Bitcoin Magazine NL la subida de este material con un enlace a su contenido original: Fuente original

Publicado en Bitcoin (BTC) y etiquetado , .